Gratis parkeren

Ervaringen

Levering

Assortiment

Auping matrassen

Dublin Matras
Deze matras is geschikt voor gebruik op zowel alle Auping bedden als specifiek op de Dublin (Maximus) boxspring. Met 3 comfortzones, een hoogte van 18 cm en tonvormige Pocketveren in de kern, biedt de Dublin u een heerlijke nachtrust.

Inizio Matras
Deze matras heeft 3 comfortzones en is 18 cm hoog. De kern bestaat uit DPPS® Pocketveren, zodat u de juiste ondersteuning ervaart tijdens het liggen én draaien in uw slaap. Dankzij de comfortlaag van HR-schuim voelt uw matras comfortabel aan.
Adagio matras
Deze matras heeft 3 comfortzones, is 20 cm hoog en voorziet u van de gewenste ondersteuning. Dankzij de ingesneden HR-schuim comfortlaag, volgt de Adagio de contouren van het lichaam nog beter voor een heerlijk comfortabel gevoel.
Cresto matras
Deze matras heeft 5 comfortzones en is 20 cm hoog. De latex comfortlaag en de asymmetrisch (ongelijk) opgebouwde DPPS® pocketveren zorgen dat de Cresto nauwkeurig aansluit bij de contouren van uw lichaam.
Maestro matras
Deze matras heeft 5 comfortzones en is 22 cm hoog. De Talalay® latex comfortlaag en de asymmetrisch opgebouwde DPPS® pocketveren bieden optimale veerkracht en ondersteuning. En dankzij de schouderzone volgt de matras de contouren van uw lichaam.
Vivo matras
Deze matras heeft 5 comfortzones. De unieke temperatuur regulerende Talalay latex comfortlaag houdt uw lichaamstemperatuur op gewenst niveau. En dankzij de speciale schouder- en heupzone volgt de matras de contouren van uw lichaam nog beter.
Cresto Visco matras
Deze matras heeft 3 comfortzones en is 20 cm hoog. Dankzij de unieke celstructuur van de Visco-elastisch schuim comfortlaag, vormt de Cresto Visco zich perfect naar uw lichaam.
Maestro Visco matras
Deze Visco variant van de Maestro heeft 5 comfortzones en is 22 cm hoog. De matras heeft een comfortlaag van het ongeëvenaarde Visco Talalay® latex. Haar unieke celstructuur biedt uw lichaam een optimale drukverlaging en ventilatie.

Of gebruik de Matras Matcher!
Ga naar de Auping matras matcher

Wilt U nog meer informatie over Auping bedden, bedbodems, matrassen of kussens? Gaat U dan naar www.auping.nl