Gratis parkeren

Ervaringen

Service

Levering

Test het zelf

Assortiment

Auping matrassen

Dublin Matras
Deze matras is geschikt voor gebruik op zowel alle Auping bedden als specifiek op de Dublin (Maximus) boxspring. Met 3 comfortzones, een hoogte van 18 cm en tonvormige Pocketveren in de kern, biedt de Dublin u een heerlijke nachtrust.

Inizio Matras
Deze matras heeft 3 comfortzones en is 18 cm hoog. De kern bestaat uit DPPS® Pocketveren, zodat u de juiste ondersteuning ervaart tijdens het liggen én draaien in uw slaap. Dankzij de comfortlaag van HR-schuim voelt uw matras comfortabel aan.
Adagio matras
Deze matras heeft 3 comfortzones, is 20 cm hoog en voorziet u van de gewenste ondersteuning. Dankzij de ingesneden HR-schuim comfortlaag, volgt de Adagio de contouren van het lichaam nog beter voor een heerlijk comfortabel gevoel.
Cresto matras
Deze matras heeft 5 comfortzones en is 20 cm hoog. De latex comfortlaag en de asymmetrisch (ongelijk) opgebouwde DPPS® pocketveren zorgen dat de Cresto nauwkeurig aansluit bij de contouren van uw lichaam.
Maestro matras
Deze matras heeft 5 comfortzones en is 22 cm hoog. De Talalay® latex comfortlaag en de asymmetrisch opgebouwde DPPS® pocketveren bieden optimale veerkracht en ondersteuning. En dankzij de schouderzone volgt de matras de contouren van uw lichaam.
Vivo matras
Deze matras heeft 5 comfortzones. De unieke temperatuur regulerende Talalay latex comfortlaag houdt uw lichaamstemperatuur op gewenst niveau. En dankzij de speciale schouder- en heupzone volgt de matras de contouren van uw lichaam nog beter.
Cresto Visco matras
Deze matras heeft 3 comfortzones en is 20 cm hoog. Dankzij de unieke celstructuur van de Visco-elastisch schuim comfortlaag, vormt de Cresto Visco zich perfect naar uw lichaam.
Maestro Visco matras
Deze Visco variant van de Maestro heeft 5 comfortzones en is 22 cm hoog. De matras heeft een comfortlaag van het ongeëvenaarde Visco Talalay® latex. Haar unieke celstructuur biedt uw lichaam een optimale drukverlaging en ventilatie.

Of gebruik de Matras Matcher!
Ga naar de Auping matras matcher

Wilt U nog meer informatie over Auping bedden, bedbodems, matrassen of kussens? Gaat U dan naar www.auping.nl