Tempur

TEMPUR geeft u het gevoel dat uw lichaam zweeft. Het unieke TEMPUR materiaal is zacht op de plekken waar u dat wenst en stevig op de plekken waar u het nodig heeft. De TEMPUR geschiedenis begon toen de NASA een drukabsorberend materiaal ontwikkelde om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens de lancering. Er werd gezocht naar een speciale manier om de druk en het gewicht gelijkmatig te verdelen. Dit materiaal ontwikkelde zich later tot TEMPUR materiaal.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar www.tempur.nl 

Bedden

De bedden van TEMPUR bieden u niet alleen een goede nachtrust, maar ook de perfecte esthetische oplossing voor uw slaapkamer. De bedden hebben een tijdloos design en ondersteunen uw matras optimaal. Onderstaand vindt u een selectie van de TEMPUR bedden.

Bedbodems

TEMPUR ontwikkelde voor haar matrassen speciale TEMPUR Flex bedbodems. Deze bedbodems bestaan uit flexibele schotelelementen met een open structuur voor een betere ventilatie. De schotelelementen kunnen zich onafhankelijk van elkaar bewegen waardoor zij zich kunnen vormen naar de contouren van het lichaam. De TEMPUR Flex bedbodems bestaan uit vier zones (hoofzone, schouderzone, rugzone en voetzone) welke alleen hun eigen mate van stevigheid hebben.
Alle TEMPUR bedbodems zijn verkrijgbaar in zowel vlakke als verstelbare uitvoering. Onderstaand vindt u een selectie van de TEMPUR bedbodems.

Matrassen

De matrassen van TEMPUR laten uw lichaam gewichtloos aanvoelen. Het drukverlagende materiaal biedt u een nieuwe manier van slapen. TEMPUR biedt drie matrascollecties (Original, Cloud en Sensation), elk met een eigen gevoel. Alle collecties zijn ontworpen om zich nauwkeurig aan te passen aan de contouren van uw lichaam. De matrassen zijn in diverse lengte- en breedtematen verkrijgbaar. Voordat u een matras aanschaft is het mogelijk om het matras 90 dagen te testen. Onderstaand vindt u een selectie van de TEMPUR matrassen.

Nadelen onderzocht

Slaapcomfort is persoonsgebonden. De matrassen van TEMPUR kenen een aantal nadelen waarover klachten ontstaan. Maar waar komen deze nadelen vandaan en zijn het wel echt nadelen?

  • Slechte ventilatie: zweten in bed wordt met name veroorzaakt door het dekbed en niet door het matras zelf (slechts 20%). Met een goed dekbed kunt u dit probleem voor een groot deel verhelpen.
  • TEMPUR is te warm: ook dit wordt voornamelijk bepaald door het dekbed. Daarnaast is de zweetproductie van ieder mens anders. Transpireert u meer dan gemiddeld? Dan kunt u beter kiezen voor een TEMPUR Sensation matras. TEMPUR doet wat het moet doen. Het zorgt namelijk voor een goed bloedsomloop.
  • Draaien in bed: mensen denken dat TEMPUR matrassen ervoor zorgen dat u niet meer draait in bed. U draait wel, maar minder. Hoe vaak u per nacht draait bepaald het lichaam zelf. De bloedcirculatie heeft hier invloed op.
  • Tempur matrassen zijn hard: dit klopt deels. Een matras van TEMPUR past zich aan de warmte van de omgeving aan. Wanneer het koud is op de kamer, dan is het matras vaak ook harder. Het materiaal werkt op lichaamswarmte. Wanneer u rustig blijft liggen, zal het matras vanzelf zachter worden.

Hoofdkussens

Met het juiste hoofdkussen kunt u uw lichaamshouding verbeteren en daarmee de kwaliteit van uw nachtrust. TEMPUR biedt u ergonomische kussens voor een correcte positie in uw favoriete slaaphouding of comfort kussens wanneer u behoefte heeft aan optimaal comfort in alle slaaphoudingen. Twijfelt u? TEMPUR biedt een testkussen programma. U kunt geheel vrijblijvend een testkussen uitproberen. Wilt u meer informatie over het testkussen programma? Neem dan contact met ons of kom even langs.

Tempur matrassen

Logo_Tempur-FP

TEMPUR vindt slapen belangrijk. We weten allemaal dat het voor het herstel van het lichaam essentieel is om tijdens het slapen de ruggengraat te ontspannen in een natuurlijke houding. Door de kwaliteit van de nachtrust te verbeteren, verandert TEMPUR de levens van miljoenen mensen over de hele wereld.

Tempur_Conventionele matras-1Beleef TEMPUR en ontdek hoe onze matrassen en kussens ook uw leven kunnen veranderen. TEMPUR belooft U een gezonde nachtrust. En een unieke drukverlagende slaapervaring.

Tempur-zijligging

Nieuw Bed? Hoofdkussen kado!

Matrassen keus genoeg ...

Matraskeuze1