Gratis parkeren

Ervaringen

Levering

Assortiment

Tempur kussens

Original Hoofdkussen by Tempur®

Ongeëvenaard comfort. Het Original kussen vormt zich perfect naar de exacte contouren van uw nek en hoofd, waardoor een uitstekende ondersteuning en verlichting aan de nek- en schouderspieren ontstaat.

Millennium Hoofdkussen by Tempur®

Superieur comfort & therapeutische ondersteuning. Het Millennium Kussen heeft een gebogen rand, welke in het midden lager is en aan de zijkanten hoger om er zo voor te zorgen dat de nek goed ligt als u op uw rug of zij slaapt.

Kussen_Original Kussen_Millenium

Ombracio Hoofdkussen by Tempur®

Speciaal voor buikslapers. Het Ombracio Hoofdkussen ondersteund u in uw favoriete slaaphouding. De speciale vormgeving van het kussen helpt u uw ademhaling te optimaliseren, zelfs wanneer u op uw buik slaapt.

Comfort Pillow by Tempur®

Fluweelzachte, ongeëvenaarde ondersteuning. Het TEMPUR Comfort Pillow biedt fluweelzacht comfort waarbij de drukverlagende eigenschappen gewaarborgd blijven.

Kussen_Ombracio Kussen_Comfort

Classic Hoofdkussen by Tempur®

Heilzame ondersteuning, tijdloos comfort. Het Classic Kussen heeft een traditionele vorm en werkt drukverlagend en comfortverhogend. Het kussen is een steunkussen maar voelt iets zachter aan en is geschikt voor alle slaaphoudingen.

Symphony Hoofdkussen by Tempur®

Comfort en ondersteuning in volledige harmonie Het Symphony. Hoofdkussen heeft een uniek design met twee verschillende zijdes: een vlakke en een afgeronde kant. Het gebruik van superzacht TEMPUR Materiaal zorgt voor een comfortabele, goed ondersteunde nachtrust.

Kussen_Classic Kussen_Symphony

Sonata Hoofdkussen by Tempur®

Simpel, zacht en mooi slaapcomfort. Een zacht en dynamisch kussen met een hartvormig design voor uitstekende ondersteuning. De zachte hoes van velours is behandeld tegen huismijt en hypoallergeen.

Kussenslopen by Tempur®

Exclusief ontworpen voor de TEMPUR Hoofdkussens. De kussenslopen van TEMPUR zijn exclusief ontworpen voor de TEMPUR Hoofdkussens en volgen exact de contouren van het kussen.

Kussen_Sonata Kussen_slopen

  Wilt U nog meer informatie over Tempur bedden, bedbodems, matrassen of kussens? Gaat U dan naar www.tempur.nl